2012 m. balandžio 22 d., sekmadienis

Administratorės laiškiukas

Laabas!

Kaip gyvenat? Tikiuosi, kad visi kurie dabar užsuko į šios istorijos blog'ą gerai. Tiesa, rytoj jau pirmadienis, bet praėjus jam, nepastebėsim, kaip greitai praeis savaitė.. Na, bet nekalbant apie tai.. Visi atkreipėte dėmesį, kad pagaliau pakeičiau foną, nes praeitas man jau buvo kiek pabodęs.. Na, bet nekalbant apie tai.. Manau, kad šis fonas yra užuomina į artėjančius naujesnius įrašus. Šiandien pakoregavau savo įrašų planą kurį turiu pasirašiusi sąsiuvinyje, kiek patobulinau :D

Na, bet nekalbant apie tai.. Manau, kad man bus labai lengva parašyti septintą įrašą, kadangi tai kas maždaug ten vyks su draugais Klaipėdoje esu suplanavusi. Bet prieš pasirodant įrašui (netikiu, kad šiandien man pakils ranka parašyt naują įrašą.. Nebent netyčia dėl to, kad rytoj mokykloje rašysime tekstą greičiui) norėčiau paprašyti visų, kurie skaito istoriją bet netapę sekėjais - nepatingėkite tapti :) Ir dabar pasistengsiu kaip galėdama greičiau kelti naujus įrašus, aišku kas dieną to tikrai nebus..
Na, bet dar kai ko nepaminėjau - gal yra norinčių FB puslapių tapti partneriais? (tik jau ne nauji..) Arba blog'ų, istorijų? Nes greitai užsiimsiu tvarkyti partnerius. :)

Kol kas sakyčiau tiek. Nepamirškite pakomentuoti 6 įrašo (komentarų mažaiii..), spausti reakcijas, tapti sekėjais ir panašiai. :) Bandysiu susigrąžinti nemažai skaitytojų kurių netekau dėl neaktyvumo.
Be to, dar ne viską blog'o dizaine sutvarkiau, bet.. Einant laikui sutvarkysiu :)

Tai tiek šiam kartui,
palikit po pranešimu nuomones ko norėtumėt, nuomones apie foną ir panašiai ir nepamirškit parašyti dėl partneriavimo..

Monika. :))
P.S. kas klauso M-1? :D (tikiuosi, 1D bus pirmo <3)
Bai :*

36 komentarai:

Irmutete ;* rašė...

Greičiau kitą įrašą :D

Anonimiškas rašė...

Dizainas BOoO

Anonimiškas rašė...

dizainas man patiko , ir laukiam kito iraso :))

Monika rašė...

Anonimiškas 1- boo? :Dd Pagrįsk. (p.s. nuotaika man gera, tai tikrai kai kurie anonimai kurie tik prisikabint neįžeis :) )

Vikutė rašė...

Fonas man labai patinka, tik gal reikėtų kažko dar byški šviesaus. Nes labai jau niūru. Nu suprantu fonas asicijuojasi su istorija, bet nejaugi jau visa istorija bus tokia? Manau ir tikiuosi bus ir gerų dalykų. Na tokia mano nuomonė, o dėl nuotaikos tai taip ji gera. :)

Monika rašė...

Bus visokoiųų nuotaikų, viskas ir pasikeis ir vėl pasikeis.. :D žodžiu kol kabus toks :D

Viktorija rašė...

Dizainas man patiko, tik manau, kad teksto raides galėtų būti juodos, taip skaitytųsi net lengviau :)
O kalbant apie istoriją... Per kiek laiko planuoji kelti naujas dalis ?:)

Viktorija'istorijos sekeja ;)* rašė...

Labai geras dizainas... kaip tik siai istorijai :D laukiu kito yraso... manau kad gerai nuspreindei dazniau kelti irasus ;DDD

A. :) rašė...

Fonas gražus, įrašai tobuli, taip, kad viskas super ;D

Zouhouhou. rašė...

Jei nori tapti partnere, parašyk mergyte832@gmail.com , susitarsim : )

http://whenuaregone.blogspot.com/

Anonimiškas rašė...

Fonas visai nieko. Na, bet nekalbant apie tai... istorija kartais irgi. Na, bet nekalbant apie tai.. viliuosi jog dažniau rašysi.

Tikiuosi supratai užuominą.

greta rašė...

Fonas gražus, įrašai ydomus viskas puiku. Šaunuolė. Kada bus naujas yrasas

homas rašė...

Puikus tas fonas nesijaudink, :D


P.S. Galime tapti :D mano fb:
Dainoske Balseviciute, lauku :Ū

G. rašė...

Patiko, manau nė nereikia kiekvienam įraše veiksmo ir pan... Pakolkas Tau puikiai sekasi:)

Laura! rašė...

Fonas man patinka, su intriga, nors kai ką jau galima nuspėti. O įrašai geri - kaip minėjo mergina aukščiau manęs, ne visi turi būti veiksmo ir panašiai. Sėkmės! :)

Gabyx2 (www.skaitomknygas.blogspot.com) rašė...

Laukiam naujo iraso :DD

A. :) rašė...

Kada įrašas? :(

homas rašė...

Nestumkit jos tai savo klausymai kada yrasas, nes ji sake kada cia kad nekls jeigu bus tokiu klausymu ir stumimu kad kelltu greiciau :P taigi savo mintise paklauskyte saves ar to noretumete jei turetumete savo istorija? as pries metus kuriau istorja tai visi stumia po o jau kas tris dienas keldavau vel stumdvo, tai darydavau n.d. per 10 min. ir rasydavau istorija keldavau kas 2 dienas, po t labai buvo supyke zmogucai kad labai retai, nors man cia jau buvo per daznai tai vva netekau savo puse lankytoju nors ir keliau kas 2 dienas, po to isvis apsileidau su mokslais ir keldavau kas diena tai grizo mano sekejai, tapau papuleresne bet asuirado toks anonimas kuri visu uzhipnozavo, kad matai kelciu ilgesnius irasus, na ir ka vel puse netekau tai pailginai ir jau rasiau ne vienos dienos nuotiki o dvieju, bet dar visi nepatenkiti, tai zoiu ja itiniau, paskui gaudavau i el.pasta atsiprasymus ir piktus skundus, tai va pagalvokit, nes tikrai uzknysa :(((
kai ant jusu stumia nors ir kiek darbo reikai deti, kad dir kaip norisi, kad jus girtu, bet ne visi tik stumia, kad tu valgai miegi, o ne rasai istorija :)

P.S. Tikekimes nenuvarginau :D

A. :) rašė...

Jei čia apie mane, tai čia nestūmimas. :) Aš tiesiog paklausiau.. Sorry, jei ne taip mane supratai. :)

Anonimiškas rašė...

Laukiu tęsinio , nes intrigą palikai ;D . O šiaip fonas tai man labai patinka taip ir maniau , kad susija su šita istorija ir jau numanau kas maždaug bus. :)

Anonimiškas rašė...

Hmm.... Minėjai, jog nori susigrąžinti skaitytojus, kurie išėjo dėl tavo neaktyvumo.. Mm... Ir kaip tu ketini juos susigrąžinti ? Nes manau, kad ir vėl reikės laukti savaitę ar net daugiau...(Jau 5dienos) Aš ir pati susimąstau ar nemesti man šios istorijos, kadangi tu laaabai ilgai rašai..

Monika rašė...

ašb rašau 7... vis dėl to. :) Na, sako, kad tikri skaitytojai palaukia kiek reikia. O aš palyginus dar greit rašau, yra, kas kas 2,3 savaites kelia ir kiti laukia ir galima sakyt negrasina, kad mes istorijos skaitymą..

Monika rašė...

ir šiandien nebus įrašo, kadangi parašiau įžangą - apie 1000 žodžių. Įrašas manau, kad bus žiauriai.. Ilgas.

A. rašė...

Monika, gal kiti ir laukia, bet tu pasakyk bent vieną tokią istoriją. Suprask, jų istorijos nėra tokios įdomios, ir jų niekas taip nepasigęsta. Skirk savo istoriją nuo kitų, ir nebijok pati sau pareikšti, kad tavo istorija už jų, daug įdomesnė. Ir mes lauksim. Lauksim, bet liūdėsime. o liūdėsime todėl, kad mums reikia tavo istorijos, ir kai palieki intrigą, liūdesys dar didesnis. Dar nesu radusi nė vienos tokios TOBULOS ISTORIJOS KAIP TAVO. Ir aš tikrai tavęs negiriu. Aš tiesiog noriu, kad tu labiau save įvertintum :)
Sėkmės.
P.s. Ir nors kiti grąsina paliksią tavo istoriją, to nebus. Po savaitės jie vėl sugrįš ir pamatę naują įrašą, lauks kito. Istorija per daug įdomi, kad pradėjus ją skaityi galėtum taip lengvai mesti.

homas rašė...

A:) - cia net ne apie tave :D tiesiog matau, kad sumia ir viskas {kiti cia buvo anksciau irasai :) }

Anonimiškas rašė...

Kada kitas irasa? :)

Anonimiškas rašė...

Monika, nepeikiu tavęs, bet jei pradėjai kurti istorijas, tai ir kurk laiku. O jei taip jau " neturi laiko " tai nekurk išvis, nes žiauriai užknisa laukti savaitėm naujų įrašų. Man jie lb patinka, todėl norėčiau naujų įrašų dažniaų. P.s: nepriimk mano nuomonės kaip kritika, tiesiog tai patarimas. Galbūt taip pagaliau susigrąžinsi senus sekėjus. Tikiuosi šiandien arba rytoj įrašas pagaliau bus. P.s: tik nepradėk " mėtyt atmazkių " , kad nėr laiko, daug nd ar pnš.

Monika rašė...

kaip keista, bet nemėtau :) dabar sėdžiu prie įrašo, nd darysiu vakare, kad greičiau parašyt įrašą. :)

Anonimiškas rašė...

šiandien ikelsi gal jau? ;)

Monika rašė...

nežinau ar spėsiu :D nes daug ką aprašyt reik, tad ilgokas įrašas..

Anonimiškas rašė...

mums neidomu per kiek laiko kiti kelia, ir jai skaitytojai laukia tu istoriju kaip minejai , kad ikelia pe 2-3 sav. tai istorija turbut to verta, bet kadangi tavo skaitytoju mazeja del to kad 1 karta i savaite keli tai isvadas pati galvok. Ir nereikia prikisineti per kiek laiko kiti kelia ir tralialia... as nesakau, kad per 1 savaite tai yra labai ilgai, tiesiog po tavo tokiu komentaro nesusivaldziau.

Monika rašė...

turėjai suprast, kad tikri skaitytojai taip nesielgia.. Ir gerbia RAŠYTOJĄ, bet ne jį pykdo, provokuoja ir dar teigia, koks jis blogas. :)

Thanks for attention, einu rašyt toliau.

Gabyx2 (www.skaitomknygas.blogspot.com) rašė...

Šiandien įkelsi? :D

Monika rašė...

Taip, jau įkėliau :)

Anonimiškas rašė...

Turejai suprast, kad tikri skaitytojai gali laukti nuo tikro rasytojo kitos knygos dalies nors ir metus, bet tu ne rasytoja, tad nereikia man cia prikisti tuos tikrus skaitytojus, kadangi ju yra labai mazai.

Indre rašė...

pritariu anonimui, kuris pasisakė paskutinis.
Jei ir per šią savaitę įkelsi, tik vieną įrašą, tai tguomet ši istorija, kad ir kokia ji nebloga bebūtų, bet nėra verta laukti tiek laiko...